nieuws
sneltekenaars
klanten
portfolio
contact
wie
locatie stripstudio

"Een geweldig aardig, vrolijk en enthousiasmerend boek. Mooi, duidelijk en gevarieerd in zijn lay-out. Goed gedrukt op fraai papier. Kleuren uitstekend. Indeling overzichtelijk. Kortom een aangenaam kijk-, lees- en doeboek. Uitstekend dat jonge mensen op deze manier lesstof krijgen aangeboden. De auteurs zijn verantwoord en beschaafd en met humor aan het werk gegaan. Complimenten!"

Hans Meijs (oud-docent)

Gelukkig wees meester Meijs ons ook nog op een heel stel spelfoutjes.

De auteurs.

 

Bestel de "Strip en Cartoonmethode 10+" (voorheen "Strip en Cartoonmethode 12+"). Deze is omgedoopt omdat gebleken is dat de methode prima gebruikt kan worden in groep 7/8 van het Basisonderwijs. De cursus wordt gegeven door Swamp Thing en Dijkman, de striphelden van stripstudio.nl . Workshops met deze cursus.

Bel 023-2026775 / 06-41375842 of schrijf naar : StripstudioNL Brouwersstraat 16, 2013 WL Amsterdam.

Lesboek (44 pagina's), een cd-rom met Stripstudio 1 en de CartoonMachine kost 10 euro. Creativiteit met de hele klas of individueel. Met deze methode maak je kennis met de moderne strip en leer je van striptekenaars zelf hoe je een leuke strip kunt maken of maak je met de hele klas een mooi stripblad. Mail atelier@stripstudio.nl voor een prijsopgave voor meerdere boeken.

Disclaimer
Wij verzorgen strips & cartoons voor alle doeleinden. Uw boodschap leuk en duidelijk!
Mail ons of Bel ons: 06-41375842/023-2026775