logo StripS
   
 
     
start
nieuws
sneltekenaars
klanten
portfolio
contact
wie
Disclaimer

E: atelier@stripstudio.nl

M: 06-41375842

T: 023-2026775

Als U meer informatie wilt of tarieven, stuur dan een mailtje met uw vraag en U krijgt z.s.m. een mail terug met de informatie.

 

locatie stripstudio

 

Stripstudio.nl presenteert strips, cartoons, animaties en illustraties van Peter Koch, Mara Leiblum, Floris Oudshoorn, Ben Westervoorde. Hier vindt U vast de passende tekenaar. Contactgegevens van deze tekenaars worden zonder tegenprestatie verstrekt. Stripstudio.nl is een gezamenlijk aanspreekpunt voor deze tekenaars en u kunt er met elke tekenvraag terecht.

Het is géén agentschap en draagt dus ook op geen enkele verantwoordelijkheid voor afspraken van de eventueel via Stripstudio.nl aangesproken, maar altijd zelfstandig werkzame en onafhankelijk ingehuurde tekenaars (ook andere personen dan de hier genoemde) en is dus nooit op enige wijze of in welke hoedanigheid dan ook aansprakelijk voor de gevolgen van individuele afspraken tussen tekenaars en opdrachtgevers. Afspraken worden gemaakt, en verantwoordelijkheden worden geregeld, tussen de opdrachtgever en de ingehuurde/aangesproken tekenaar.

Stripstudio.nl en peterkoch.nl zijn webpresentaties in eigendom en beheer van StripstudioNL \ Koch Illustraties & Animaties gevestigd op de Brouwersstraat 16, 2013 WL te Haarlem KvK. Amsterdam 34142478

disclaimer
 
Wij verzorgen strips & cartoons voor alle doeleinden. Uw boodschap leuk en duidelijk!
Mail ons of Bel ons: 06-41375842/020-6699499